Restaurant Mai Thai   Oisterwijk

Authentiek Thais restaurant, afhaal & catering

 Mai Thai zoekt personeel!

Welkom bij authentiek Thais restaurant Mai Thai in Oisterwijk!

U bent van harte welkom in ons authentiek Thais restaurant met 50 zitplaatsen én een zonnig terras aan het gezellige autovrije Lindeplein in het centrum van Oisterwijk! 

Onze missie: gastvrijheid met een glimlach

Thai restaurant & catering voor Oisterwijk en regio Tilburg & Den Bosch

Eigenaresse en gastvrouw Buppa Kamloy

We hebben het restaurant sfeervol ingericht met veel authentieke Thaise kunst, zowel (semi) antieke boeddha's als ook recent handgemaakte houtsnijwerken en diverse originele oude Thaise meubelstukken.

Ook grote en kleine groepen kunnen uitstekend bij ons terecht voor een gezellige avond. Wij maken uw (familie-)diner tot een onvergetelijke ervaring.


Authentiek Thais eten bij Mai Thai
Wij koken authentiek Thais en werken dus met echte Thaise koks en Thaise ingrediënten. Alles wordt vers voor u bereid. Bij Mai Thai smaakt het zoals in Thailand. Wij brengen de originele Thaise keuken en sfeer in een gastvrije ambiance. We werken alleen met verse producten en importeren de meeste producten direct uit Thailand. Onze koks zijn allen van Thaise origine om de Thaise eetcultuur en sfeer te garanderen in ons restaurant.
Is Thais eten erg pittig? 

Bijna alle gerechten zijn voor de meeste gasten geschikt. Sommige gerechten zijn (meer  of minder) pittig, andere zijn juist mild. De pittigheid is aangegeven op de menukaart. De bediening helpt u met uw keuze. Uw bestelling kan desgewenst meer of minder pittig worden gemaakt door de kok. Iedere portie wordt namelijk vers bereid zodat de dosering van de pepers kan worden aangepast.


Heerlijk Thais eten in Oisterwijk, vlakbij Tilburg, Boxtel, Vught, Den Bosch en Eindhoven!
Eindelijk een echt authentiek Thais restaurant in de regio Midden-Brabant! Vlakbij Tilburg (7 km), Boxtel (10 km), Vught (10km), Den Bosch (15 km) en Eindhoven (30 km) kunt u nu van originele Thaise gerechten genieten. Bij ons kunt u gewoon gratis parkeren in de directe omgeving.


Terras Mai ThaiMai Thai terras

Ons Thais restaurant is gelegen in het oergezellige uitgaanscentrum van Oisterwijk. In de gezellige ambiance van het Lindeplein (ruim en rustig gelegen autovrij plein) in het centrum kunt u bij goed weer lekker buiten eten of gewoon genieten van een goed glas wijn of bier of andere drankjes. Ons terras is verwarmd en overdekt.

Visspecialiteiten
Wij serveren diverse Thaise vis-specialiteiten met zowel hele vis als ook gefileerd vis. Daarnaast hebben we diverse gerechten met gamba, inktvis en nu ook mosselen!

Vis-specialiteiten bij Mai ThaiVis-specialiteiten bij Mai Thai

Vegetarische schotels en glutenvrij
Voor vegetarisch eten kunt u bijna alle gerechten bestellen met tahoe/tofu als vervanger van vlees. Diverse gerechten zijn ook glutenvrij.


Thais bier en whisky
Naast diverse nationale en internationale dranken, serveren wij tevens Thais import Chang en Singha bier en Mekhong whisky.

Thai restaurant & catering voor Oisterwijk en hele regio Tilburg & Den Bosch
Thai restaurant & catering voor Oisterwijk en de hele regio Tilburg & Den Bosch


 

Mai Tai en andere cocktails
Onze huiscocktail is de beroemde Mai Tai. Daarnaast serveren we nog andere cocktails, te weten: Margarita, Aperol Spritz, Gin-tonic en Mojito.

Mai Tai, Mojito, Margarita, Aperol Spritz cocktailsMai Tai, Mojito, Margarita, Aperol Spritz coctkails

 
Mai Thai Desserts
De Thaise desserts moet u geproefd hebben! We hebben regelmatig nieuwe creaties met originele Thaise smaken en ingrediënten. Laat u gewoon lekker verrassen!